1
תיאור המנה:
בשר אסאדו בקר מבושל בבישול ארוך בבירה, מלווה בתפוחי אדמה, בטטות, שיני שום שלמות ובצל סגול
מנה מחממת בעלת טעמים עמוקים, מתאימה גם לאירוח
תכולת מנה:
בליטר תבשיל אסאדו בבירה יש כ- 300 גרם בקר

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
אסאדו, תפוחי אדמה, בטטות, בצל סגול, שום
מתובל בבירה, פפריקה וטימין
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותהקפצה קלה במחבת עד לחימום
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר