תיאור המנה:
סופריטו זו קדירה של עןף, תפו"א ובצל,
הכל בסיר אחד, וזמן הרבה זמן.
המנה מוכרת בעיקר אצל יהודי טורקיה הספרדים, הגיעה לירושלים והתקבעה כחלק מהמטבח הירושלמי הספרדי.
מנת צהריים נפלאה לילדים ולמבוגרים גם.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
תכולת מנה:
2 שוקיים או כרע עוף + תפו"א
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
שוקיים
תפו"א
שום
בצל
שמן
תבלינים: מלח, פלפל,בהרט
הוראות חימום והגשה:
מיקרו / תנור / גז
הוראות אחסון והקפאה:
מקררניתן להקפאה
המנה מעולה! העוף היה רך ועסיסי והירקות התמזגו נהדר בתבשיל.
Ruth P. | 25.06.2023אחחח כמה עונג
מירב ר. | 16.02.2023נדיב וטעים
דלית מ. | 07.11.2022רך ומתובל נפלא
אנונימי | 23.09.2020