תיאור המנה:
בורקס ממולא בבשר בקר טחון ורוטב פסטו ביתי.
תכולת מנה:
רולדת בשר בגודל תבנית אינגליש קייק
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר בקר טחון, בצק עלים, רוטב פסטו: בזיליקום טרי, שום, שמן זית ומלח.
הוראות חימום והגשה:
מומלץ לחמם בתנור
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר/להפשיר במקררניתן להקפאה
יחס בשר לבצק מאוד מאוד נמוך
אנונימי | 29.08.2024לדעתי היה אפשר להוסיף עוד תיבול לבשר, אבל סה״כ סבבה של מנה
שיילי מ. | 25.08.2024