תיאור המנה:
מקלות טופו מושרים במרינדה, עטופים באצת נורי ומצופים בקמח תפוחי אדמה.
הטופו מטוגן עד שהוא הופך לקריספי מבחוץ ושומר על רכות מבפנים.
מנה פשוטה וטעימה עם שילוב של טעמים יפניים קלאסיים.
מלווה עם רוטב על בסיס רוטב סויה.
אפשרויות לשינויים:
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
טופו, רוטב סויה, מירין, שמן תפוחי אדמה, קמח תפוחי אדמה, אצות נורי, גינג׳ר, שום ותבלינים.
הוראות חימום והגשה:
להגיש בטמפ' החדרבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותהקפצה קלה במחבת עד לחימום
הוראות אחסון והקפאה:
מומלץ לאכול ביום המשלוח