גולאש הונגרי מבשר טרי עם תפוחי אדמה
גולאש הונגרי מבשר טרי עם תפוחי אדמה
מארחים עם ליאורית

מארחים עם ליאורית

את האהבה לבישול רכשתי עוד בילדותי כאשר הסתובבתי בשווקים עם אבי שהיה קצב.
למדתי במגמת בישול בבית הספר סליגסברג בירושלים. בית הספר הפעיל מסעדה יוקרתית אליה היו באים דיפלומטים ושועי עולם ושם למדתי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של מארחים עם ליאורית »

תיאור המנה:

מנה הונגרית מסורתית בבישול ארוך של בשר עם תפוחי אדמה ועגבניות

מנה מכילה חצי ליטר בשר ותפוחי אדמה 

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר בקר טרי, תפוח אדמה, עגבניה, רסק עגבניות, פפריקה, מלח, פלפל, צ'ילי, פלפל אדום.

הוראות חימום והגשה:

לחמם על אש נמוכה מספר דקות

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 4 ימים ניתן להקפאה

מנות נוספות מהמטבח של מארחים עם ליאורית:

חוות דעת לקוחות

שני ב.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה

שני ב. | 19.04.2023
יעל ק.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה מצויינת

יעל ק. | 09.01.2023
Ifat C.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים מאד!

Ifat C. | 01.03.2022
Iris S.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 1

חסר טעם ומלח, בשר באיכות נמוכה ןושומני

אנונימי | 21.12.2020
אנה מ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה מאוד טעימה

אנה מ. | 09.11.2020
שני ב.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה!

שני ב. | 19.11.2014
2401