תיאור המנה:
מנה הונגרית מסורתית בבישול ארוך של בשר עם תפוחי אדמה ועגבניות
מנה מכילה חצי ליטר בשר ותפוחי אדמה
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר בקר טרי, תפוח אדמה, עגבניה, רסק עגבניות, פפריקה, מלח, פלפל, צ'ילי, פלפל אדום.
הוראות חימום והגשה:
לחמם על אש נמוכה מספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר עד 4 ימים ניתן להקפאה
מעולה
שני ב. | 19.04.2023מנה מצויינת
יעל ק. | 09.01.2023טעים מאד!
Ifat C. | 01.03.2022חסר טעם ומלח, בשר באיכות נמוכה ןושומני
אנונימי | 21.12.2020מנה מאוד טעימה
אנה מ. | 09.11.2020מעולה!
שני ב. | 19.11.2014