16
תיאור המנה:
הלהיט האלמותי של שנות ה-80!!!
רולדה מבצק פילאס, ממולאת תפוחי אדמה ובצל מטוגן
מוגש לצד רוטב פטריות עשיר וסמיך
תכולת מנה:
מתאים לכ- 3-4 סועדים
רבע ליטר רוטב פטריות
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
טבעוני: בצק פילאס, פירה תפוחי אדמה, בצל מטוגן, תבלינים
ההבדל בצמחוני הוא מריחת ביצה מעל הבצק
רוטב פטריות: פטריות טריות משולבות עם פטריות משימורים, בצל מטוגן וכורכום
הוראות חימום והגשה:
מומלצץ לחמם בתנור
הוראות אחסון והקפאה:
לשמור בקרור