תיאור המנה:
הלהיט האלמותי של שנות ה-80!
רולדה מבצק פילאס, ממולאת בשר טחון/תפוחי אדמה,
מוגש לצד רוטב פטריות עשיר וסמיך
תכולת מנה:
אינגלישקייק מתאים לכ-3-4 סועדים
רבע ליטר רוטב פטריות
אפשרויות לשינויים:
ניתן לבקש מילוי של בשר עם תפו"א
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשרי: בצק פילאס, בשר בקר טחון, צנוברים, עשבי תיבול, תבלינים ורוטב פטריות עשיר
טבעוני: בצק פילאס, פירה תפוחי אדמה, בצל מטוגן, תבלינים ורוטב פטריות עשיר
רוטב פטריות: פטריות טריות משולבות עם שימורי פטריות, בצל מטוגן וכורכום
הוראות חימום והגשה:
מומלץ לחמם בתנור
הוראות אחסון והקפאה:
לשמור בקרור