תבשיל עוף עם אפונה תפו"א וסלרי
תבשיל עוף עם אפונה תפו"א וסלרי
 המטבח של גולי

המטבח של גולי

היי נעים להכיר שמי אביגיל. נשואה לליאור וגרה במושב בורגתה בעמק חפר.
החיבור שלי למטבח התחיל מגיל צעיר, הייתי מבשלת עם אמא ולומדת מתכונים ואחר כך מנסה לשדרג אותם בעצמי וכך התאהבתי במטבח. תמיד ידעתי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של גולי »

תיאור המנה:

תבשיל עוף עם קוביות תפו"א אדמה, אפונה, בצל וסלרי.
מנה עשירה בטעמים.

תכולת מנה:

כרע עוף + תפו"א ואפונה

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כרעי עוף , אפונה , תפו"א , סלרי , בצל ,שמן קנולה , תבלינים: כורכום , פלפל שחור , מרק עוף , מלח.

הוראות חימום והגשה:

ניתן לחמם בגז על אש נמוכה עד לרתיחה \ במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

ניתן לשמור במקרר \ להקפיא ולהפשיר במקרר.

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של גולי:

חוות דעת לקוחות

חמוטל פ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

אחת המנות הטעימות- מה שנקרא אוכל מנחם

חמוטל פ. | 14.03.2024
48716