קובה סולת בעבודת יד במרק סלק
קובה סולת בעבודת יד במרק סלק
חדש ביאמי! המטבח של אביתר

חדש ביאמי! המטבח של אביתר

נעים מאוד, אני אביתר. בבישול ובאוכל התאהבתי עוד כילד קטן. גדלתי במשפחה שמכינים בה המון סוגי אוכל, ובתור ילד אהבתי את המטבח והייתי מתרוצץ בין הרגליים של אמא שלי ודודה שלי תוך כדי הבישולים. האהבה...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדש ביאמי! המטבח של אביתר »

תיאור המנה:

קובה מסולת בעבודת יד במילוי עשיר של בשר בקר/ עוף  ברוטב סלק מרענן - מנה מסורתית וייחודית, הרוטב מעניק למנה גוון אדום עז וטעם עמוק ייחודי, עם איזון מושלם בין מתיקות הסלק לחמיצות עדינה. כל מנה היא חגיגה של טעמים וצבעים, המתאימה לכל ארוחה מיוחדת או ליום יום.
* מומלץ לקחת עם אורז לבן

תכולת מנה:

מנה מכילה 3 קובה

אפשרויות לשינויים:

ניתן לבקש ללא סלרי

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

סולת, בשר טחון / עוף טחון, בצל, סלק, סלרי, סוכר, פפריקה מתוקה, מרק עוף, לימון

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של חדש ביאמי! המטבח של אביתר:

52332