תיאור המנה:
מתכון איקוני של המטבח הצרפתי על בסיס תפוחי אדומה וחלב. הגרטין מתבשל כשעתיים בתונור. התפוחי אדמה החתוכים דק מקבלים מרקם מתמוסס בזכות החמאה. בניגוד למה שחושבים, אין גבינה ב- Gratin Dauphinois :-)** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
תכולת מנה:
תבנית 15*20
תבנית 20*30
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
תפוחי אדמה, חמאה, תבלינים, מלח, פלפל
הוראות חימום והגשה:
בתנור המחומם על 180 מעלות לכ-10 דק'
הוראות אחסון והקפאה:
בקירור
מושלם
דדי ל. | 03.10.2024טעים אבל חסר תיבול וחסר זמן אפיה שיאפשר לנוזלים להיספג בתפוחי האדמה
דבורי ק. | 15.09.2024טעים מאד
גאיה ב. | 01.06.2024בלתי אכילה. תפלה. ללא טעם. מלאה בנוזלים. לצערי נזרקה.
שושי ז. | 03.02.2024יאמי
גאיה ב. | 16.07.2023