תיאור המנה:
מתכון צרפתי על בסיס רוטב בשמל וגבינות מכל הסוגים (גרואיר, קונטה - Comté, מוצרלה, פרמז'אן ועוד). הסופלה קל ואוורירי ומלא טעמים עם מרקם מתמוסס במיוחד. תענוג של מנה חלבית!
תכולת מנה:
תבנית 15*20
תבנית 20*30
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
חמאה, קמח, חלב, ביצים, גבינה מגורדת (מוצרלה, גרויאר, קומטה, פרמז'אן), שום, עשבי תיבול
הוראות חימום והגשה:
להגיש בטמפ' החדר, בתנור המחומם על 180 מעלות לכ-10 דק'
הוראות אחסון והקפאה:
בקירור
שונה ומיוחד ומאד טעים. ממלא מאד.
ג׳ואן פ. | 05.12.2023גולת הכותרת של ההזמנה. מנה נהדרת!
גדעון א. | 03.09.2023מנה מעולה. ממליצים עליה בחום.
גדעון א. | 09.07.2023