תיאור המנה:
טארט בצל עם בצק לחם ביתי ומתובל, הרבה בצל, אנשובי וזיתים שחורים. מנה מהמטבח של דרום מזרח צרפת שאפשר לאכול בלי הפסקה. האנשובי מוסיף טעם מיוחד. כדאי להכין כוס יין לבן, טוב, השילוב פשוט מושלם!
תכולת מנה:
תבנית 20*30
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
קמח, שמרים, מלח, אורגנו, טימין, שמן זית, סירופ מייפל, אנשובי, זיתים שחורים, רוקט, אנשובי (לא חובה)
הוראות חימום והגשה:
להגיש בטמפ' החדר, בתנור המחומם על 180 מעלות לכ-10 דק', במידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
בקירור, ניתן להקפיא