תיאור המנה:
מנה אסייתית קלאסית של כיסוני גיוזה עם שרימפס/עוף
מאודה
ניתן לבחור בטיגון
מגיע עם רוטב פונזו בצד.
אפשרויות לשינויים:
ניתן לבקש בטיגון
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 5 פריטים
מרכיבים עיקריים:
עלה גיוזה, שרימפס/ עוף
הוראות חימום והגשה:
בתנור למספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקררניתן להקפאה
מה מצוינת
נתי ג. | 24.10.2024מנה מוצלחת
דניאל א. | 19.10.2024טעים
אנונימי | 13.10.2024מרגישים שהגיוזות הוכנו בעבודת יד, והן היה ממש טעימות
אנונימי | 28.09.2024מעולה
אנונימי | 18.09.2024עם שרימפס. היה נפלא. בצק לא מספיק עדין.
דינה י. | 06.09.2024אמא'לה ואבא'לה!! אי אפשר להפסיק לאכול אותם! פשוט שלמות!
ג'ניפר ג. | 05.08.2024ממליצה לטגן מעט, גם בתאילנד מגישים מעט מטוגן
אלינה פ. | 30.07.2024הטעם מאוד עדין, קצת פחות מתאים למטבח תאילנדי
תמיר ט. | 27.07.2024וואו ,מושלם
אילת ש. | 10.07.2024גרתי ביפן שנה והגיוזה עוררה בי זיכרונות וגעגועים לאוסקה.
עמרי מ. | 06.07.2024מנה טעימה מאוד
Nitzan R. | 08.03.2024אחת הגיוזות הטובות שאכלנו. אני אישית לא חובבת גיוזות אבל ממש נהניתי מהמנה.
מירב ק. | 05.03.2024במילה אחת- וואו!!!ֶ
Ela M. | 10.02.2024מהגיוזות הטובות שאכלתי!!
אופיר ה. | 28.12.2023