תיאור המנה:
מנה מעולה של קוביות אונטריב מוקפצות.
הבקר רך ונימוח והטעמים עדינים יחסית
מכיל קצת שומן
מגיע על מצע של אורז מאודה
תכולת מנה:
200 גרם בקר + חצי ליטר אורז
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר אונטריב, ג׳ינג׳ר, שומשום, פלפל שחור, רוטב סויה, בצל
הוראות חימום והגשה:
בתנור|במיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
במקררניתן להקפאה
הבשר היה קצת לא לעיס והמנה היתה מאד מלוחה
עדי ר. | 17.02.2024בשר רך ותיבול מעניין ומיוחד
דנה ד. | 16.12.2023