תיאור המנה:
פשטידת ברוקולי קלילה ועדינה אפויה בתנור
תכולת מנה:
תבנית 25×17
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
תפרחת ברוקולי,קמח,תפוא,ביצים,מלח,פלפל שחור
הוראות חימום והגשה:
לחמם תנור ל180 ולחמם מכוסה כ10 דקות
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר/מקפיא בקופסה אטומה
קצת תפל, היה בעיקר פלפל שחור מבחינת תבלינים (פחות אהוב)
שלי מ. | 03.08.2024האורחים טרפו
קרן ר. | 13.06.2024חסר לי תבלינים
שלי מ. | 02.06.2024קצת היו חסרים לי תבלינים
שלי מ. | 25.05.2024טעימה 💯
מיכאל ש. | 27.01.2024