תיאור המנה:
רבעי פיתה ממולאים בשר בקר טחון עם פטרוזיליה בתיבול מזרחי, צרובה על מחבת פסים ואפויה בתנור.
מוגש עם טחינה
אפשרויות לשינויים:
אפשר ללא פטרוזיליה
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
פיתות, בשר בקר טחון, בצל, מלח, פלפל שחור, בהרט, כמון, שמן קנולה.
הוראות חימום והגשה:
חימום בתנור בחום בינוני, או במיקרוגל לזמן קצר.
הוראות אחסון והקפאה:
לשמור במקרר בכלי סגור. ניתן להקפיא.
מעולה!
הילה פ. | 13.09.2024פעם קודמת שאכלתי את המנה הזו היא הייתה מושלמת, הפעם הבשר הרגיש אחרת, פחות טוב מפעם קודמת
חני ב. | 27.08.2024בשילוב עם הטחינה היה ממש מצויין
שני צ. | 08.10.2023הגיע בלי טחינה
אנונימי | 15.09.2023המתבגר עף על המנה הזו
אנונימי | 16.08.2023טעים מאוד, אפשר להוריד מתיקות של כמון או בהרט
חן ב. | 25.07.2023מאוד טעים
אולגה ש. | 24.07.2023גם העראיס וגם הטחינה היו טעימים מאד
יעל ק. | 18.05.2023טעים מאוד
אנונימי | 21.01.2023מעולה
תמי ו. | 04.12.2022מלא בשר, הילדים זללו
איילת ש. | 08.09.2022טעים מאד
אנונימי | 30.06.2022מעולה!
נטע פ. | 12.03.2022