תיאור המנה:
מתכון מנצח של זיווה, שאימצתי מחברי נרי אבנרי שהיה הבעלים של רשת המסעדות התמניות- נרגילה. שדגרתי את המתכון והוספתי לזיווה מילוי של תפוחי אדמה.
תכולת מנה:
מגיע אפוי
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בצק - קמח, שמרים, מלח, סוכר
מילוי - תפוח אדמה, בצל מטוגן
הוראות חימום והגשה:
חימום בתנור
הוראות אחסון והקפאה:
ניתן להקפיא
פחות מוצלחת
אלונה פ. | 22.12.2023הזיוה הכי טעימה שאכלתי אי פעם!
חני מ. | 28.06.2023סידר לנו ארוחת בוקר טעימה בשבת :)
יפעת ב. | 13.08.2022