תיאור המנה:
נתח סלמון ברוטב הבית עם מרכיב סודי הגורם לו למתיקות מעודנת ביותר ומעל עשבי תיבול
תכולת מנה:
מנה אישית נתח סלומון במשקל 180-200גר
נתח סלמון משפחתי במשקל כ-1 קילו לפני אפייה
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
דג סלומון, שמן זית, טריאקי, חרדל, מלח, פלפל גרוס , עשבי תיבול מגוונים
הוראות חימום והגשה:
תנור מכוסה 170 מעלות כעשר דקות , מיקרו שהוא חתוך ולא כנתח
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר 4 ימים
אני חושבת שכדאי להוסיף לו רוטב בצד.
חני צ. | 13.06.2024מעולה
אנונימי | 25.11.2023טעים
אנונימי | 07.05.2023טעים
הדס פ. | 05.03.2021סביר
אנונימי | 14.01.2021המנה קטנה יותר ממה שבשלנים אחרים מגישים במחיר דומה או זהה
ערן ש. | 11.10.2020הדג הגיע יבש להחריד!
מורן ב. | 18.04.2020