תיאור המנה:
סנדויץ' תפוח אדמה במילוי בשר בקר טחון טרי עם תבלינים ועשבי תיבול, מטוגן במעטפת של קמח וביצה ואח"כ מתבשל ברוטב עגבניות הבית בבישול איטי על הגז עד לרכות הגורמת לכל ביס לרצות את הביס הבא.
מנה כוללת 2 יח'+ חצי ליטר קוסקוס או אורז - נא לציין את הבחירה בהערות לבשלן
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
תפוח אדמה, ביצה, קמח, בשר בקר טחון, רוטב עגבניות הבית, שמן קנולה, פטרוזיליה, כמון, קינמון, בהרט, מלח.
תוספת- אורז / סולת, שמן, מים, מלח.
הוראות חימום והגשה:
מיקרו
תנור - מכוסה בחום של 160 מעלות
הוראות אחסון והקפאה:
ניתן להקפיא
תפוח אדמה שלם, קשה ולא טעים. נזרק.
אנונימי | 10.01.2024מנה מעולה
אירית ל. | 20.09.2020מנה נפלאה
אירית ל. | 04.07.2020טעים מאוד, לדעתי אפשר לחזק קצת את התיבול
מארין ו. | 15.05.2020המפרום הכי טעים שאכלתי!
אירית ל. | 29.04.2020מנה מעולה!
אירית ל. | 25.12.2019קציצה קטנה מידי
דורית ש. | 14.11.2019מפרום מדהים!
אירית ל. | 09.11.2019מפרום טעים מאוד, אבל התפוחי אדמה היו קשים, לא בושלו מספיק
אנונימי | 19.12.2018הבשר לא היה מוכן
רעות ו. | 25.04.2018המפרום נחמד אבל מעט חסר תבלינים. הקוסקוס מושלם וטעים מאוד!
נטע ק. | 05.11.2017המפרום הכל כך טעים!
חוה ב. | 07.08.2017תפו"א לא מבושל מספיק ומאוד קשה
ענבל ר. | 19.03.2017מפרום – אחד הטעימים שטעמנו אם לא ה-(תכלס,נראה לי שה-)
חוה ב. | 25.10.2016טעים טעים! אכלנו בארוחת שישי.
עדן ה. | 23.10.2016