תיאור המנה:
שכבות עלי פסטה עם מבחר פיטריות (שמפניון,פורטבלו ויער) וגבינות פיקנטיות (קשקבל, פרמז'ן, פיקורינו).
תבנית 20*15 מתאימה לכ-4 סועדים
תבנית 20*30 מתאימה לכ-8 סועדים
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
דפי פסטה, פיטריות שמפניון, פיטריות יער, קשקבל, פרמז'ן, פיקורינו, חמאה, חלב, שום
הוראות חימום והגשה:
כ-10 דקות בתנור ב-160 מעלות
הוראות אחסון והקפאה:
3 ימים בקירור
ניתן להקפאה
טעים
דנה ו. | 16.11.2024טעים מאוד
דנה ו. | 20.09.2024לזניה טעימה בטירוף
Chen S. | 23.04.2017