תיאור המנה:
שכבות של עלי לזניה, שעוטפים בשר בקר טחון, עגבניות, רוטב בשמל מעודן, מוצרלה ופרמז'ן
תכולת מנה:
תבנית 15×20 מתאימה לכ-4 סועדים
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
דפי לזניה, בשר טחון, עגבניות, שום, בזילקום, חמאה, חלב , קמח, פרמזן, מוצרלה
הוראות חימום והגשה:
כ-10 דקות בתנור ב-150 מעלות
הוראות אחסון והקפאה:
2-3 ימים בקירורניתן להקפאה
בסדר
אנונימי | 17.11.2024נהדר
דנה ו. | 09.11.2024יאמי!!
מיכל ב. | 07.11.2024מושלם!
דנה ו. | 10.09.2024מדהים - הנכדות ליקקו אצבעות
ניר ג. | 11.05.2024מנה נהדרת ומומלצת!
אנונימי | 02.05.2024כל כך טעימה!
מיכל ב. | 17.12.2023לזניה קלאסית לא ישראלית מאוד טעימה.
מני ד. | 09.07.2023נפלאה
חמוטל פ. | 13.06.2023מעולה!!
מיכל ב. | 14.03.2023טעים, אבל לדעתינו התערובת משחתית מדיי ועדיף פחות טחון.
Sharon B. | 05.11.2022מנה טעימה וקלה לעיכול, הבשר טחון היטב ומבושל היטב, כמות נדיבה המספיקה למספר מנות כפול מהמובטח. ניתן היה לפזר את הבשר יותר טוב על פני שטח כל המנה ולהגדיל את הכמות היחסית של הבשר.
אנונימי | 04.07.2022טעים מאוד. מעט בשר.
ליאור ב. | 30.03.2022הלזניה הייתה פשוט מושלמת!
Lihi O. | 19.07.2021לא היה לי כל כך טעים.
שרון ב. | 02.06.2021