בשר בקר עם ירקות שורש ועשבי תיבול המתבשלים בתנור כמה שעות ויוצרים מנה מנחמת ומושלמת לחורף
מומלץ לאכול עם אורז לבן שיספוג את הטעמים.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
בליטר קדירה יש כ- 300 גרם בקר / ניתן להזמין עם ליטר אורז

- 10% הנחה

כתף בקר, שום, תפוח אדמה, גזר, בצל סגול, סלרי, שמן קנולה, מלח, פלפל, רסק עגבניות, סוכר, רוזמרין, טימין.
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותאורז לבן: חימום במיקרובסיר, עם שליש כוס מים רותחים
במקרראורז לבן: אחסון במקרר