דג סלומון עם עשבי תיבול ופיצוחים
דג סלומון עם עשבי תיבול ופיצוחים
המטבח של טלי

המטבח של טלי

נעים מאוד, אני טלי, גדלתי במטבח העיראקי והאשכנזי בבית הורי, בהמשך התחתנתי ולמדתי מחמותי את כל סודות הבישול המרוקאים.
לאורך 30 שנה בישלתי ואפיתי לילדים ולמשפחות במסגרת משפחתון שניהלתי.
אני מכינה...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של טלי »

תיאור המנה:

סלומון במרינדת שום ולימון, עשבי תיבול ופיצוחים

תכולת מנה:

200 גרם פילה סלומון

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

דג סלומון, עשבי תיבול, תערובת פיצוחים, תבלינים, שום, שמן, לימון, מלח ופלפל

הוראות חימום והגשה:

בתנור 180 מעלות למספר דקות, או מיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

מקרר / ניתן להקפאה

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של טלי:

חוות דעת לקוחות

מקס כ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מצוין

מקס כ. | 17.04.2025
52689