מגוון לביבות טעימות בצבעים וטעמים, לביבות סלק אדום אפויות עם שיבולת שועל גבינת פטה ובצל / לביבות תרד מטוגנות עם כרישה וגבינה בולגרית /
לביבות קישוא טורקיות מטוגנות עם גבינת קשקבל – פריטס ביתיים של שבת בבוקר
"לביבות תרד וכרישה: תרד טרי, שמן זית, פראסה, פירורי לחם, ביצה, שמן קנולה, גבינה בולגרית
לביבות סלק ושיבולת שועל: שיבולת שועל, סלק אדום, בצל, שמן זית, שום, ביצה, כוסברה, גבינת פטה, מלח, פלפל שחור, סוכר
לביבות קישוא פריטס: קישוא, ביצה, קשקבל, פירורי לחם, קמח, שמיר, נענע"
לחמם בתנור על כ- 160 מעלות טורבו למספר דקות / טוסטר אובן / מיקרו
מקרר \ מקפיא
הכי טעים לדעתי
אריאל מ. | 19.11.2024מלוח ברמה שלא אכלנו
רומן ל. | 21.10.2024