1
תיאור המנה:
בשר בקר טחון בבישול ארוך ברוטב עגבניות עם תיבול איטלקי
ניתן להזמין עם ליטר ספגטי להשלמת החוויה
תכולת מנה:
חצי ליטר רוטב בולונז(ללא פסטה) / חצי ליטר רוטב+ ליטר פסטה ספגטי

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בשר בקר טחון, בצל, שום, רסק עגבניות, בזיליקום, אורגנו, מלח, פלפל, פפריקה
פסטה ספגטי
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםפסטה: לחמם במים רותחים מספר דקות או במיקרו ולערבב עם הרוטב / ניתן לערבב עם הרוטב ולחמם במיקרו/ על הגז
הוראות אחסון והקפאה:
במקררפסטה: אחסון במקרר