תיאור המנה:
מפרום תפוחי אדמה/ חציל עם בשר טחון ברוטב עגבניות וקוסקוס עבודת יד
תכולת מנה:
2 מפרום + חצי ליטר קוסקוס
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר בקר טחון, פטרוזיליה, כוסברה, בצל, תפו"א/חציל, ביצים, רסק עגבניות, פלפל שחור, מרק עוף, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, קינמון, בהרט, שום, שמן, קמח, פלפל חריף, סלרי.
הוראות חימום והגשה:
בתנור על 180 מעלות לכ-10 דקות
הוראות אחסון והקפאה:
בקירור







מפרום עדין ומדויק. אהבתי שלא שוחה בשמן
Niina M. | 25.10.2025