כרעי עוף בטריאקי
כרעי עוף בטריאקי
לורין

לורין

שמי לורין , נולדתי בקניה שבמזרח אפריקה ולפני כמה שנים עליתי לישראל. אני מבשלת מימי ילדותי מבית אמא באהבה ובתשוקה ובארץ גיליתי את המטבח הישראלי והתאהבתי בחומרי הגלם המקומיים. בתפריט שלי תוכלו למצוא...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של לורין »

תיאור המנה:

כרעי עוף אפויים בתנור ברוטב טריאקי ובצל 

תכולת מנה:

כרע עוף ברוטב טריאקי ובצל

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כרעי עוף , בצל יבש , רוטב טריאקי , פפריקה , שמן קנולה

הוראות חימום והגשה:

תנור מחומם 180 מעלות

הוראות אחסון והקפאה:

מקרר

מנות נוספות מהמטבח של לורין:

53552