2
תיאור המנה:
היישר מהמטבח ההונגרי / רומני של חמותי! הקציפה שהופכת לקטיפה - קציפת ביצים וסוכר שיוצרים קטיפת קצפת שמתבשלת בתוך סיר מרק חם ומתוק, וכשזה מתקרר ואפשר לאכול מקבלים טעם ומרקם של ענן בתוך מרק קר ומתוק** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
חלב, ביצים, סוכר, סוכר וניל, פודינג
הוראות חימום והגשה:
ללא
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר
איזון מושלם, לא מתוק מדי
שרון ש. | 19.04.2024