פיתוי זהוב שנמס בפה
עוגת דבש רכה, שזה עתה יצאה מהתנור, עם קרום מקורמל קלות שמפצפץ בעדינות. ברגע שחותכים אותה, מתפשט ריח משכר—דבש פרחוני, וניל עדין ונגיעה של וניל שמגרה את האף. המרקם? רך כמשי, כמעט קטיפתי, עם פירורים לחים וספוגיים שנספגים בנקטר הזהוב.
העוגה הזו היא כמו חיבוק מתוק—מושלמת לארוחת בוקר עם מעט חמאה, או ליד תה קמומיל רגוע. כל ביס מזכיר חגים, זיכרונות ילדות פשוטים והתענוג שבאפייה ביתית.


דבש, קמח, קמח שקדים, סוכר חום, תה, שמן חמניות, ביצה, אבקת אפייה, וניל
לשמור בטמפרטורת החדר במשך יומיים או במקרר לשבוע
לשמור בטמפרטורת החדר במשך יומיים או במקרר לשבוע