עוגת דבש - Gâteau au miel
עוגת דבש - Gâteau au miel
דליזבט- מטבח עם חיוך

דליזבט- מטבח עם חיוך

שמי אליזבט ואני בת 58. אני נשואה ואמא ל-5 ילדים בוגרים. נולדתי וגדלתי בצרפת מהורים שהגיעו ממרוקו לפריז. גדלתי עם טעמי המטבח הצרפתי והמרוקאי וירשתי את אהבת הבישול מסבתי ואמי. עליתי לארץ בגיל 18,...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של דליזבט- מטבח עם חיוך »

תיאור המנה:

פיתוי זהוב שנמס בפה

עוגת דבש רכה, שזה עתה יצאה מהתנור, עם קרום מקורמל קלות שמפצפץ בעדינות. ברגע שחותכים אותה, מתפשט ריח משכר—דבש פרחוני, וניל עדין ונגיעה של וניל שמגרה את האף. המרקם? רך כמשי, כמעט קטיפתי, עם פירורים לחים וספוגיים שנספגים בנקטר הזהוב.

העוגה הזו היא כמו חיבוק מתוק—מושלמת לארוחת בוקר עם מעט חמאה, או ליד תה קמומיל רגוע. כל ביס מזכיר חגים, זיכרונות ילדות פשוטים והתענוג שבאפייה ביתית.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

דבש, קמח, קמח שקדים, סוכר חום, תה, שמן חמניות, ביצה, אבקת אפייה, וניל

הוראות חימום והגשה:

לשמור בטמפרטורת החדר במשך יומיים או במקרר לשבוע

הוראות אחסון והקפאה:

לשמור בטמפרטורת החדר במשך יומיים או במקרר לשבוע

מנות נוספות מהמטבח של דליזבט- מטבח עם חיוך:

58469