תיאור המנה:
סלט ניסואז הוא מנה קולינרית מסורתית של המטבח הצרפתי, עד היום הוא התפשט ברחבי העולם במגוון גרסאות והתאמות. מדובר בסלט עשיר שמתאימה גם כמנה עיקרית. הירקות חתוכים גס ומתובלים עם לימון ושמן זית. האנשובי מוסיף אך לא חובה.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
עגבניה, מלפפון, אדממה, ארטישוק, בצל ירוק, בזיליקום, שום, ביצה קשה, זיתים שחורים, שמן זית, מלח, לימון, אנשובי (לא חובה)
הוראות חימום והגשה:
להגיש קר
הוראות אחסון והקפאה:
בקירור, כדי לשמור על טריות הסלט כדאי לאכול אותו תוך 24 שעות