תיאור המנה:
מפרום קלאסי של תפוח אדמה במילוי בשר בקר ברוטב עגבניות עשיר
תכולת מנה:
תפוא במילוי של כ-80 גרם בשר בקר טחון
כמות:
מינימום 3 פריטים
מרכיבים עיקריים:
תפוא,בשר טחון,בצל,עגבניות מרוסקות,מלח,פלפל שחור,מעט סוכר,קמח ,ביצה,שמן קנולה
הוראות חימום והגשה:
לחמם תנור ל180 ולחמם מכוסה כעשר דקות/מיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר
בקושי יש בשר, ממש מעט
אנונימי | 05.07.2024תפוח האדמה היה קצת קשה
אנונימי | 25.05.2024טעימה מאד רק התפוחי אדמה היו מעט קשים אבל טעיםם
אנונימי | 08.05.2024תפוח האדמה היה קצת קשה
רוני ב. | 29.04.2024טעים מאוד, תפוח האדמה היה טיפה קשה
Orel H. | 30.03.2024אם היה יותר רוטב היה עוד יותר טעים
רוני ב. | 20.03.2024מושלםםםם
לימור ר. | 05.03.2024מנה מושלמת!
מור ש. | 15.02.2024לא מבושל מספיק. רוטב מימי
אנונימי | 07.02.2024טעים למות! ליקקנו אצבעות
מור ש. | 06.12.2023טעם משגע
אנונימי | 02.07.2023