תיאור המנה:
נתח סלמון טרי בשמן זית ועשבי תיבול אפוי בתנור.
** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
תכולת מנה:
כ-200 גרם סלמון + תפו"א אפוי
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
סלמון טרי, שמן זית, מלח גס, פלפל, פטרוזיליה, כוסברה, תפוחי אדמה, פפריקה.
הוראות חימום והגשה:
לחמם בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כעשר דקות.
הוראות אחסון והקפאה:
לשמור במקרר.
מעולה!!
שרית ר. | 04.10.2024בסדר, קצת יותר מדי עשבי תיבול
שרה ב. | 24.07.2024מועלה
אולגה ב. | 28.01.2024הסלמון במידת עשיה מדהימה, כמות עשבי התיבול מעט מוגזמת
אנונימי | 14.09.2023